Ai nevoie de:
-250 g năut picant,
-250 g fasole verde,
-1 conopidă medie,
-1/2 ceașcă de stafide,
-1 legătură de pătrunjel,
-1 linguriță de muștar,
-1 vârf de șofran sau turmeric,
-1 linguriță de miere,
-sucul de la 1 lămâie,
-ulei,
-sare
-piper
Opărește pentru 1-2 minute florile de conopidă, după care lasă-le să se răcească în apă rece. Repetă procesul cu fasolea verde (dacă e deja fiartă nu mai este nevoie). Amestecă într-un bol mic muștarul, șofranul, mierea, sucul de lămâie, uleiul, sarea și piperul. Amestecă într-un bol mare conopida, năutul picant, fasolea verde, stafidele și pătrunjelul. Adaugă conținutul bolului mic, amestecă și completează cu sare și piper.
Zici că mănânci carne! Furnicuța. Știe. Face. Coace.