All for Joomla All for Webmasters

Mălai superior

Mălaiul are o valoare nutrițională excelentă, o mulțime de antioxidanți și un nivel ridicat de acid folic. Este ușor de asimilat si foarte gustos!

Cantitate neta 1 kg

Valori nutriționale 100g produs:

Valoare energetică: 1395 kj / 328 kcal
Grăsimi din care acizi grași saturați: 1,60 g/0,10 g
Glucide din care zaharuri: 77,6 g/2,6 g
Proteine: 6,9 g
Sare: 0,05 g

Condiții păstrare:

în spații uscate, aerisite, ferite de umezeală

Furnicuța. face. coace.

Bulz Dacic
Ai nevoie de: mălai, 5 felii costiță afumată dezosată, 3 ouă, 150 g caș de oaie, sare Pui apa la fiert într-un ceaun cu un praf de sare și un praf de mălai; când clocotește torni mălai în ploaie amestecând cu telul până obții o mămăligă nici prea moale nici prea tare; răstorni mămăliga pe un platou și o lași să se răcorească atât cât să o poți ține în mâini; tai costița felii și o rumenești într-o tigaie fără ulei; faci ouăle ochiuri; rupi mămăliga în trei; întinzi bucățile de mămăligă în mâini și presari puțin caș ras, câteva felii de costiță și le formezi în bile pe care le aplatizezi puțin; pui bulzurile în tava în care ai așezat hartie de copt; peste bulzuri pui ouăle ochiuri și mai presari puțin caș; le dai la cuptor pentru 10-15 minute; lași 2-3 minute să se răcorească și gata.
Poftă bună!