All for Joomla All for Webmasters

Făină albă de grâu 650

Făina este foarte larg folosită datorită faptului că în amestec cu apa dezvoltă o proteină complexă numită gluten. Făina 650 are mai mult gluten comparativ cu făina 000.

Cantitate neta 1 kg

Valori nutriționale 100g produs:

Valoare energetică: 1448kJ/346,0 kcal
Grăsim din care acizi grași saturați: 1,3 g/0,17g
Glucide din care zaharuri: 73,2 g / 1,7g
Proteine: 10,6 g
Sare: 0,005 g

Condiții păstrare:

în spații curate, uscate, aerisite și răcoroase.

Furnicuța. face. coace.

Gogoși cu ciocolată
Ai nevoie de: 450 g făină, 125 ml lapte, 1 cubuleț drojdie, 50 g zahăr, 50 g unt, 1 pach. zahăr vanilat, 2 ouă, 2 linguri smântână, 200 g cremă de ciocolată, 1 l ulei pentru prăjit, zahăr pudră. Cerni făina; înmoi drojdia cu o lingură de lapte călduț si ½ linguriță zahăr după care lași să crească la cald; dizolvi zahărul și zahărul vanilat în lapte călduț; amesteci făina cu laptele, drojdia crescută, ouăle bătute cu un praf de sare, smântâna și untul înmuiat; frămânți aluatul și îl lași o jumătate de oră la cald, la dospit; mai frămânți o data și apoi întinzi o foaie din care faci rondele; pui crema de ciocolată între două bucăți de aluat și lipești bine; mai lași 15 minute la dospit după care le prăjești la foc potrivit; le pudrezi cu zahăr și gata.
Poftă bună!