All for Joomla All for Webmasters

Zahăr

Zahărul este un produs rafinat în care proporția de zaharoză se apropie de 100%. Consumat cu moderație zahărul este o sursă de energie eficientă pentru organism iar gustul său dulce cucerește generație după generație.

Cantitate neta 1 kg

Valori nutriționale 100g produs:

Valoare energetică: 1700 kj / 400 kcal
Proteine: 0 g
Glucide: 100 g
Lipide: 0 g

Condiții păstrare:

în spații uscate, curate, fără miros străin, aerisite, ferite de umezeală.

Furnicuța. face. coace.

Cremă de zahăr ars
Ai nevoie de: 8 ouă, 1 l lapte, 150 g zahăr pentru caramel, 200 g zahăr pentru cremă, esență de vanilie, coajă rasă de lămâie. Caramelizezi zahărul într-un vas metalic de 2 l cu grijă să nu se închidă prea tare la culoare; tapetezi baza și pereții vasului uniform învârtind cu atenție și lași la răcit; mixezi ouăle cu zahărul 2-3 minute; adaugi esența de vanilie și coaja de lămâie; torni laptele; omogenizezi compoziția și o strecori în vasul cu caramel; pui vasul în cuptorul preîncălzit la 180 de grade pentru aprox. 45 de minute sau până când marginile se desprind de vas; lași să se răcească; pui la frigider pentru câteva ore și gata.
Poftă bună!