Hrișca, pe lângă faptul că nu conține gluten, te ajută să îți ții greutatea sub control, fiind bogată în fibre alimentare insolubile, lizină, magneziu, cupru organic și vitamine din complexul B. Este recomandată în toate dietele!
Cantitate neta 1 kg
Valoare energetică: 1402 kj/335 kcal
Proteine: 12,6 g
Lipide: 3,3 g
Glucide: 62,1 g
în spații uscate, aerisite, ferite de umezeală
Hrișcă cu legume
Ai nevoie de: 200 g hrișcă, ulei de măsline, 2 cepe, 1 țelină, 2 morcovi, 2 ardei, sare, piper, 5 căței de usturoi, 1 legătură de pătrunjel. Lași hrișca la înmuiat peste noapte; călești la foc mic țelina, morcovii rași, ardeii tocați, ceapa cu un praf de sare; adaugi apoi hrișca după ce o clătești și strecori; pui piper și usturoi presat și mai lași 4-5 minute la foc mic; adaugi pătrunjelul tocat și gata.
Poftă bună!