All for Joomla All for Webmasters

Fasole

Fasolea este bună! Datorită indicelui glicemic scăzut și carbohidraților complecși ajută la menținerea nivelului optim de zahăr în sânge. Este și o sursă de vitamina B, potasiu, seleniu, magneziu și calciu.

Cantitate neta 1 kg

Valori nutriționale 100g produs:

Valoare energetică: 1333 kj / 315 kcal
Proteine: 22 g
Grăsimi – Lipide: 1,5 g
Fibre: 4,5 g
Glucide – Carbohidrați: 51 g
Colesterol: 0 g

Condiții păstrare:

în încăperi curate, aerisite, ferite de raze solare sau îngheț, la o temperatură de maxim +25° și ferite de umezeală.

Furnicuța. face. coace.

Iahnie de fasole cu salată de ardei copți
Ai nevoie de: 3 linguri suc de roșii/bulion, 300 g fasole, 1 ardei gras roșu, 1 morcov, 2 cepe, sare, 2 linguri ulei, pătrunjel, 1 kg ardei kapia, sare, ulei de măsline, oțet balsamic Speli fasolea în apă rece și o pui la fiert să dea în clocot de câteva ori; schimbi apa (cu apă fierbinte); cât fierbe fasolea pregătești salata de ardei copți; într-un alt vas călești legumele tocate mărunt; adaugi sucul de roșii/bulionul și le mai lași pe foc câteva minute; adaugi fasolea și o parte din apa în care a fiert; amesteci și pui sare după gust; o lași pe foc până ce scade suficient; oprești focul, presari patrunjelul proaspăt tocat și gata.
Poftă bună!