All for Joomla All for Webmasters

Arpacaș

Arpacașul este obținut prin decorticarea boabelor de grâu. Este bogat în substanțe nutritive dar sărac în calorii și grăsimi. Este indicat în dietele persoanelor suferind de diabet!

Cantitate neta 1 kg

Valori nutriționale 100g produs:

Valoare energetică: 1495 kj / 375,2 kcal
Proteine: 9,75 g
Lipide: 2,2 g
Glucide: 79,1 g
Fibre: 0 g

Condiții păstrare:

în spații uscate, aerisite, ferite de umezeală

Furnicuța. face. coace.

Mâncărică de ciuperci cu arpacaș
Ai nevoie de: 300 g arpacaș, ½ kg ciuperci, 2 ardei (roșu și verde), 1 ceapă, puțin unt, verdeață proaspătă, ulei de măsline, sare, piper și alte condimente, după plac. Lași arpacașul să se umfle puțin; între timp cureți ciupercile, toci ceapa și ardeii; sotezi ciupercile în ulei încins până ajung de culoarea caramelului; călești și ceapa în ulei încins și apoi adaugi ardeii; combini toate ingredientele și adaugi untul topit; condimentezi; presari verdeața și gata.
Poftă bună!