Ai nevoie de:
-2 bucăți de piept de pui,
-2 morcovi,
-2 tulpini de țelină,
-1 ceapă,
-2 căței de usturoi,
-2 linguri de ulei,
-150 g de arpacaș,
-rucola,
-pătrunjel,
-sucul unei lămâi,
-mentă,
-capere
Prăjești pieptul de pui în ulei, câte 5 minute pe fiecare parte; adaugi legumele tăiate și mai ții 5 minute totul pe foc, până când legumele încep să se înmoaie. Adaugi apoi usturoiul mărunțit, arpacasul și 500 ml de apă caldă. Acoperi și lași la foc mic 25-30 de minute, timp în care mai amesteci de câteva ori. Separat toci mărunt fruzele de rucola, pătrunjel și mentă, în cazul în care ai proaspătă; dacă e uscată, o presari în sucul de lămâie. Pisezi caperele, le amesteci cu sucul de lămâie și frunzele tocate. Când arpacasul e ușor moale dar încă în formă și cea mai mare parte din lichid a fost absorbit, e bun de mâncat. Pui în farfurii, asezonezi cu sare și piper și adaugi pastă de frunze verzi. E bun. Tare bun.