All for Joomla All for Webmasters

Mălai

Degeaba s-a răspândit cu așa mult succes mălaiul de porumb după descoperirea Americii?

Mălaiul înlocuiește cu succes produsele de panificație. Îi știm bine rolul lângă mâncare de varză, pește sau sarmale, îl consumăm cu brânză, lapte și ou, dar mai rar sub formă de turte, biscuiți sau tarte. E cazul!

Conține multe hidrocarburi, amidon, albumine, vitamine din grupul B, vitamina E, fier, fosfor, magneziu, zinc și potasiu.

Atenuează efectele menopauzei și în general tulburările hormonale la femei.

Protejează sistemul cardiovascular datorită cantității mari de în potasiu și substanțe din complexul B.

Purifică sângele de toxine și ușurează sarcina ficatului și a bilei. 

Reduce aciditatea și are acțiune calmantă. 

Sărac în calorii, mălaiul nu îngrașă! Pare banal, dar merită consumat mai des decât o facem deja: mălaiul de porumb dulce.